Editorial

AKIARA books

Llibres amb llum pròpia

AKIARA va néixer a Barcelona el 2018 de la mà d’Inês Castel-Branco, com a continuació de Petit Fragmenta, la col·lecció infantil de Fragmenta Editorial, que l’editora havia creat i dirigit des de la tardor del 2015.

AKIARA sona com l’expressió «aquí i ara» (amb una K, la lletra més juganera dels nens) i també juga amb el nom japonès Akira , que vol dir ‘lluminós, lluminosa’.

AKIARA publica únicament llibres de producció pròpia, curosament escrits i il·lustrats, per a petits i joves de totes les edats, orientats al conreu de la interioritat i la qualitat humana.

Amb textos i il·lustracions inspiradors, els llibres d’AKIARA amplien horitzons i desperten el sentit de meravella davant del món, alhora que estimulen l’art de llegir, de pensar, d’argumentar, de contemplar i de conèixer-se a si mateix(a).

Treballem amb criteris de sostenibilitat, minimitzant l’ús de plàstics i l’impacte ambiental. Imprimim localment (mai no hem imprès a Xina) i sobre paper certificat FSC.

Els nostres llibres, publicats en català, castellà i portuguès, són apreciats internacionalment i ja han estat traduïts a més d’una quinzena de llengües: anglès (Estats Units), francès (França i Quebec), italià, alemany (Alemanya i Suïssa), polonès, danès, lituà, rus, ucraïnès, grec, turc, persa, portuguès del Brasil, xinès, coreà i japonès.

 

VOLS CONÈIXER ELS NOSTRES PRINCIPIS D’EDICIÓ?