‘Per què plorem?’ rep el Premi Junceda 2019

El passat 30 de maig va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Junceda 2019 al Centre d’Arts de Santa Mònica, organitzats per l’APIC. A la categoria de “Llibre infantil ficció” hi havia dos llibres d’AKIARA com a finalistes (entre cinc títols sel·leccionats pel jurat): Per què plorem?, il·lustrat per Ana Sender, i La gota d’aigua, il·lustrat per Inês Castel-Branco.

El jurat va triar el llibre d’Ana Sender i ho va justificar així: “Per la consistència i la coherència narrativa de les imatges. Un treball que destaca per la seva plasticitat, de manera sensible i evocadora.”

Ens alegrem molt per aquest premi, que s’afegeix al premi com a millor llibre infantil del 2018 per la llibreria La Central. Hem de dir que la primera edició del llibre en català, de 1500 exemplars, es va exhaurir en menys de mig any i que ens acaba d’arribar la segona edició. Llarga vida tingui!

Per últim, felicitats a la il·lustradora, que ha fet un treball delicadíssim i que està construïnt una trajectòria plena d’encerts!